< >

Kinderparadijs 50 jaar: Kom naar de feestweek!

21 10 2024

Hiep hiep hoera! Het Kinderparadijs bestaat 50 jaar! Al een halve eeuw is dit dé plek waar kinderen kunnen spelen, leren en nieuwe vrienden maken. Dit willen we samen met jou vieren met een hele week vol leuke activiteiten en extra feestjes. Natuurlijk kun je ook deze week gewoon komen spelen, hutten bouwen, vuurtjes maken en pannenkoeken bakken, zoals altijd!

De feestweek is van zaterdag 26 oktober t/m vrijdag 1 november. Elke dag hebben we iets bijzonders gepland, maar het Kinderparadijs blijft ook tijdens deze week normaal open voor al je favoriete activiteiten. Kom langs wanneer je wilt en doe mee met het programma dat jou leuk lijkt!

  • Maandag: Goedemorgen KP!
    We beginnen de week met een frisse start! We gaan onze hutten verven en doen kinderyoga. Kom helpen en kom tot rust met yoga in de buitenlucht!

  • Dinsdag: Creatieve dag
    Laat samen met de collega's van Wherelant je creativiteit de vrije loop! Kom figuurzagen en mozaïeken maken. Er is voor iedereen wat leuks te doen en wij zorgen voor alle materialen. 

  • Woensdag: Restaurantdag
    Altijd al een chef willen zijn? Vandaag mag je zelf pizza’s bakken, hamburgers flippen en tosti’s maken. Iedereen mag meedoen en zijn eigen gerechten klaarmaken.Ook openen we feestelijk onze nieuwe steenoven! 

  • Donderdag: Sportdag met Spurd
    Vandaag draait alles om bewegen! Samen met Spurd organiseren we sportieve uitdagingen en leuke spellen. Doe mee en ontdek welke sporten jij het leukst vindt!

  • Vrijdagavond: Halloween
    Durf jij het aan? Net als elk jaar verandert ons terrein in een gezellige maar spannende griezelplek! Kom naar de disco, laat je schminken, speel griezelspelletjes en waag je in ons spookbos. De avond is geschikt voor kinderen vanaf groep 3 en je moet onder begeleiding van een volwassene komen.. De poorten openen om 19:00 uur en de avond duurt tot 21:30 uur. Durf jij te komen?

Van zaterdag 26 oktober t/m donderdag 31 oktober is het Kinderparadijs open van 10:00 tot 16:00 uur, voor zowel het normale programma als de extra feestactiviteiten.
Vrijdag 1 november zijn we overdag gesloten om ons voor te bereiden op Halloween. De Halloweenavond begint om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur.

Dan nodigen wij je graag uit om woensdag 30 oktober tussen 10:00 en 12:00 uur langs te komen voor een kopje koffie. We blikken samen terug op de mooie momenten van de afgelopen 50 jaar.

Kom langs en vier dit bijzondere jubileum met ons mee! Wij hebben er zin in! Jij ook?!